385509183
Menu
Your Cart

Vitabiotics Immunace Extra Protection Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Vitabiotics Immunace Extra Protection Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες
New
Vitabiotics Immunace Extra Protection Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Το Immunace Extra Protection είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε με ένα δισκίο την ημέρα, να προσφέρει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα υψηλότερη διατροφική υποστήριξη από το Immunace Original.Βελτιστοποιημένο για τη διατήρηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος

 • Πρόσθετη Βιταμίνη D, εκχύλισμα Λυκοπένιου και Ρεσβερατρόλης
 • Η Βιταμίνη D συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Μια ολοκληρωμένη πολυβιταμίνη, που αναπτύχθηκε από ειδικούς σε θέματα διατροφής
 • Από την 1η εταιρεία βιταμινών στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Βέλτιστη Σύνθεση που βοηθά στη Διατήρηση της Λειτουργίας του Ανοσοποιητικού Συστήματος
Βάσει ερευνών, η προηγμένη σύνθεση του Immunace Extra Protection συμπεριλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα του Immunace Original και παρέχει 28 θρεπτικά συστατικά και επιπλέον, Φυσικό Λυκοπένιο, Ρεσβερατρόλη, Ασταξανθίνη, Άλφα Λιποϊκό Οξύ και Βιταμίνη D 1000 IU. Ανεπτυγμένο από τους ειδικούς της VITABIOTICS, το Immunace Extra Protection προσφέρει επιπλέον διατροφική υποστήριξη με υψηλότερα ημερήσια επίπεδα Βιταμίνης D και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.Πρόσθετη Θρεπτική προστασία για το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στο Immunace Extra Protection, συμπεριλαμβανομένων των Βιταμινών C & E, συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Το Immunace παρέχει μια καθημερινή πηγή Βιταμίνης C η οποία δεν παράγεται ή αποθηκεύεται από τον οργανισμό. Το Immunace Extra Protection περιλαμβάνει έναν συνεργιστικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών όπως Φυσικό Λυκοπένιο, L-καρνιτίνη, Ρεσβερατρόλη, Ασταξανθίνη και Άλφα Λιποϊκό Οξύ.

Με Επιπλέον Θρεπτικά Συστατικά από το Immunace Original

Επιπλέον Βιταμίνη D

Το Immunace παρέχει μια ολοκληρωμένη σύνθεση που περιλαμβάνει επιπλέον Βιταμίνη D, Ψευδάργυρο και Σελήνιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και Φυλλικό οξύ που συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του αίματος. Το Immunace ήταν ένα από τα πρώτα συμπληρώματα για το ανοσοποιητικό σύστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο που πρωτοποριακά αναγνώρισε ότι η Βιταμίνη D συμβάλλει όχι μόνο στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και της μυϊκής λειτουργίας, αλλά στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Νέα έρευνα δείχνει ότι τα βέλτιστα επίπεδα πρόσληψης της Βιταμίνης D μπορεί να είναι υψηλότερα από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως. Κάθε δισκίο Immunace Extra Protection περιέχει ένα βέλτιστο επίπεδο 25mcg (1.000 IU) Βιταμίνης D3, τη μορφή που παράγεται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα και ως εκ τούτου προτιμάται από τη D2 που βρίσκεται σε ορισμένα συμπληρώματα.

Εκχύλισμα Λυκοπένιου

Το Λυκοπένιο είναι η έντονη κόκκινη καροτενοειδής χρωστική που βρίσκεται στις ντομάτες. Το Λυκοπένιο είναι ενδιάμεση ουσία στη βιοσύνθεση πολλών καροτενοειδών, συμπεριλαμβανομένου του Β-καροτένιου. Το Λυκοπένιο δεν συντίθεται από το σώμα και πρέπει να λαμβάνεται μέσω της διατροφής.

Ρεσβερατρόλη

Η Ρεσβερατρόλη βρίσκεται στη φλούδα των κόκκινων σταφυλιών. Η Ρεσβερατρόλη έχει αναγνωριστεί ως μία από τις προστατευτικές ουσίες που βρίσκονται στο κόκκινο κρασί και μπορεί να συμβάλλει στην καρδιαγγειακή υγεία.

Πλήρης Υποστήριξη σε Μικροθρεπτικά Συστατικά

Το Immunace Extra Protection παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά Βιταμινών και Μετάλλων. Η σύνθεση Immunace αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδικούς διεθνούς φήμης πάνω στην έρευνα για τα θρεπτικά συστατικά, και βάσει επιστημονικών στοιχείων για το ρόλο των συγκεκριμένων θρεπτικών ουσιών στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα να αναζητάτε τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλων εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας σχετικά με οποιαδήποτε ιατρική πάθηση.

Οδηγίες Χρήσεως

ΕΝΑ ΔΙΣΚΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ ΣΑΣ.

Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα. Δεν πρέπει να το μασάτε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Να λαμβάνεται μόνο με γεμάτο στομάχι. Μπορεί να συνεχιστεί για όσο απαιτείται. Αυτή η περιεκτική σύνθεση αντικαθιστά άλλα συμπληρώματα Immunace και πολυβιταμίνες. Δεν χρειάζεται να πάρετε πρόσθετη πολυβιταμίνη.

 • Κατάλληλο για χορτοφάγους
 • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
 • Χωρίς συντηρητικά
 • Χωρίς λακτόζη ή μαγιά
 • Το Immunace® δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Συμπλήρωμα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Όπως και με άλλα συμπληρώματα διατροφής, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν το χρησιμοποιήσετε εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, είστε έγκυος, θηλάζετε, έχετε επιληψία, πάθηση θυρεοειδούς, αιμοχρωμάτωση, πάσχετε από τροφικές αλλεργίες ή είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Επειδή το Immunace περιέχει Βιταμίνη Κ, εάν λαμβάνετε από του στόματος αντιπηκτικά, μη λάβετε αυτά τα δισκία χωρίς τη συμβουλή ενός γιατρού.

Αυτό το προϊόν περιέχει Σίδηρο, ο οποίος εάν ληφθεί σε υπερβολική δόση, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά.

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία μικρότερη των 25° C σε ξηρό μέρος, μακριά από τα παιδιά.


15,74€
 • Stock: In Stock
 • Brand: VITABIOTICS
 • Model: 7503
 • Weight: 150.00g
 • SKU: 7503
 • MPN: 5021265243341
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.