385509183
Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 

 DIAPNOY.COM

 

 

       Τo DIAPNOY.COM είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα. Οι επισκέπτες, τα μέλη και οι πελάτες οι οποίοι περιηγούνται στην ιστοσελίδα του, ή πραγματοποιούν οποιαδήποτε παραγγελία ή αγορά,

                    αποδέχονται και συμφωνούν αυτόματα με τους όρους χρήσης

και κανονισμούς αυτής της ιστοσελίδας. Οφείλουν δε, να τους διαβάσουν προσεκτικά ώστε να έχουν πλήρη γνώση αυτών.

        Ενημερώνουμε ότι οι επισκέπτες και τα μέλη του DIAPNOY.COM με αποκλειστική ευθύνη τους χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα και συμφωνούν δίχως αντιρρήσεις σε αυτό.

 

 Το DIAPNOY.COM λειτουργεί σύμφωνα με την Ελληνική νομoθεσία.

     

 

   Δεν εκτελούνται συνταγές φαρμάκων ,δεν πωλούνται φάρμακα (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ και άλλα φάρμακα) και είδη που πωλούνται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου.

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ Ή ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ Ή ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ  Ή ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΕΙΣ  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΊΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η´ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ    . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η  ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΦ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ -LOT  ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ . ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ  ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΓΙΑ  ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ  ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗΣ  ΚΤΛ .  ΤΟ DIAPNOY  ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ   , Ο  ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ  PHTA ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ . 

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ , ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΚΑΛΛΗΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ -ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ .

ΣΤΟ DIAPNOY ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ,ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ , ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ  ΒΟΗΘΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΟΥ.

Ενδέχεται οι φωτόγραφίες των προϊόντων να έχουν αλλάξει ή να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  

          To  DIAPNOY.COM  διατηρεί το δικαιωμά του  να διαφημίζεται σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης, να προβάλλεται , να ενημερώνει το κοινό του, να μετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α ,  καθώς η εταιρία  στην οποία ανήκει  ( Μ.ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε ) αποτελεί μια αμιγώς εμπορική επιχείρηση .

 

             Το DIAPNOY.COM προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσπαθεί αυτές να γίνονται συνεχώς καλύτερες. Μπορεί παρόλα αυτά να υπάρξουν τυχόν ατέλειες , μικρά λάθη και απρόοπτα γεγονότα.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ .

         Ενημερώνουμε επίσης ότι το DIAPNOY.COM δεν ευθύνεται για τυχόν περαιτέρω ζημίες, που προκύπτουν από την καθυστέρηση, εκτέλεση ή μη των παραγγελιών. Ακόμη ουδεμία ευθύνη φέρει αστική ή ποινική για οποιαδήποτε ζημία τυχόν, ο επισκέπτης, πελάτης ή τρίτο πρόσωπο νομικό ή φυσικό ή εταιρικό, του DIAPNOY.COM υποστεί από την λειτουργία και τη χρήση αυτού του διαδικτυακού χώρου. Οι ζημίες για τις οποίες το DIAPNOY.COM δεν φέρει ουδεμία ευθύνη αναφέρονται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, χρηματικής ή ηθικής ικανοποίησης κ.τ.λ. Το ίδιο ισχύει επίσης σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών μας και σε αδυναμίας παροχής προϊόντων μας. Ακόμη ουδεμία ευθύνη φέρει το DIAPNOY.COM σε αδυναμία, τροποποίηση, έλλειψη πληροφοριών που διατίθενται σε αυτό και από την παρέμβαση τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάζουν συχνά χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

  

         Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή

  

*** Προσοχή ***

       Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε βρεφικά - παιδικά γάλατα και τροφές λόγω της ευπάθειας των συγκεκριμένων προϊόντων για την οποία, δεν μπορεί ο αγοραστής να εγγυηθεί.

 

  Το DIAPNOY.COM δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχονται από αναφορές ή links σε άλλες ιστοσελίδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΦ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ -LOT  ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ . ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ  ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ         ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΓΙΑ  ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ  ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗΣ  ΚΤΛ .  ΤΟ DIAPNOY .COM ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ   ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ  .Ο  ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ  PHTA ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ .


 

         Το  DIAPNOY.COM εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν μπορεί να ενημερώνει τους πελάτες – μέλη του για οποιαδήποτε αλλαγή ή πρόβλημα προκύπτει σύμφωνα με την παραγγελία τους.

 

   Το   DIAPNOY.COM διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της λειτουργίας του, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών ή και ουσιαστικών άλλων λόγων. Ακόμη μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή στην εμπορική του πολιτική, στους όρους χρήσης και κανονισμούς όταν το κρίνει αυτό αναγκαίο.

 

   Διατηρεί το DIAPNOY.COM, το δικαίωμα μονομερούς και χωρίς προηγούμενης ειδοποίησης, διαγραφής πελάτη-μέλους, συνεργάτη, επισκέπτη ,όταν αυτός παραβιάζει και δεν ακολουθεί τους όρους χρήσης ,προσβάλλει την αξιοπρέπεια όσων εργάζονται στην ιστοσελίδα , οτάν συμπεριφέρεται με τρόπο αγενή , ειρωνικό – υβριστικό  και δεν τηρεί κανονισμούς της ιστοσελίδας .

            Ακόμη το DIAPNOY.COM. έχει το δικαίωμα δημιουργίας περαιτέρω και ειδικών τιμών , διαγωνισμών, έκδοσης κουπονιών και οικονομικών καρτών, χωρίς ειδοποίηση και για όσο χρονικό διάστημα κρίνει εκείνο απαραίτητο , επίσης οι τιμές και οι ποσότητες των προϊόντων μπορούν να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση . Οι πελάτες – μέλη, οι συνεργάτες, και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας συμφωνούν με τους όρους χρήσης, κανονισμούς και απαγορεύσεις και παύουν από κάθε άλλη εναντίωση νομική, αστική, διοικητική ή διεκδίκηση υλική ή ηθική. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, παράνομα και καταχρηστικά επισκέπτονται, βρίσκονται και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του  DIAPNOY.COM.

  

         ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

 

          1-- Το DIAPNOY.COM είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα με κατοχυρωμένο όνομα – εμπορικό σήμα στην Ελλάδα. Ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους νόμιμους εκπροσώπους της εταιρίας Κάθε υλικό (εικόνα , κείμενο , σχεδίαση , διαμόρφωση χώρου, κτλ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του DIAPNOY.COM . Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση (αντιγραφή, διαφήμιση, ανατύπωση, τροποποίηση μερική ή ολική, κτλ) του υλικού ή δεδομένων που ανήκουν στη ιστοσελίδα μας. Αυτή η χρήση μπορεί μόνο να γίνει με την σύμφωνη και γραπτή άδεια των νόμιμων εκπροσώπων της ιστοσελίδας. Το DIAPNOY.COM επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του σε περιπτώσεις που φυσικά ή νομικά ή εταιρικά πρόσωπα προσβάλλουν, επιβουλεύονται, διασύρουν, δυσφημούν το όνομα και την επαγγελματική ύπαρξη του.

        

 

 2-- Το DIAPNOY.COM απαγορεύει ρητά τα ακόλουθα:

Απαγορεύεται οι επισκέπτες ή πελάτες – μέλη, συνεργάτες, της ιστοσελίδας να χρησιμοποιούν το  DIAPNOY.COM για την διενέργεια πράξεων, που θα έχουν ως συνέπεια την άσκηση οποιαδήποτε ποινικής, αστικής και διοικητικής ενέργειας – διώξεως εναντίων του ηλεκτρονικού καταστήματος, από ενέργειες και πράξεις που αναφέρονται (ενδεικτική και μη αποκλειστική αναφορά) στην κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Χαρακτηριστικά οι πράξεις αυτές αναφέρονται, στην νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, στην νομοθεσία περί τον ποινικό κώδικα, στην νομοθεσία περί τηλεπικοινωνιών, στη νομοθεσία περί ειδικών νόμων του ποινικού δικαίου. Ακόμη οι απαγορευμένες πράξεις αφορούν και περιλαμβάνουν τις σχετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής ένωσης, της εθνικής επιτροπής τηλεπικοινωνιών, της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων του δημοσίου και οποιαδήποτε άλλης διοικητικής αρχής και οργανισμού.

      

 •    Απαγορεύεται οι επισκέπτες και οι πελάτες - μέλη, συνεργάτες, της ιστοσελίδας να παραβιάσουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων με οποιαδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε λόγο, καθώς και τους κανονισμούς – όρους χρήσης προς όφελος τους.

 

 • Απαγορεύεται να δοθούν ανακριβή ή ψευδή στοιχεία, προσωπικά και γενικά από πελάτες - μέλη, συνεργάτες, που εκθέτουν, προσβάλουν ή φέρουν σε οποιαδήποτε αστική, νομική, ποινική, διοικητική διαμάχη το DIAPNOY.COM με τρίτα πρόσωπα είτε φυσικά είτε νομικά είτε εταιρικά. Το DIAPNOY.COM διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς, αυτόματης, πλήρους και χωρίς προειδοποίησης διαγραφής όσων πελατών - μελών, συνεργατών, δεν τηρούν και παραβιάζουν όλα τα παραπάνω. Διατηρεί ακόμη το δικαίωμα να μην εξυπηρετήσει ποτέ ξανά στο μέλλον, διαγραφέντα πελάτη - μέλος, συνεργάτη, όταν κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο για τα συμφέροντα του και την επαγγελματική του υπόσταση.

 

Απαγορεύεται  ρητά :  ο πελάτης - μέλος, συνεργάτης, της ιστοσελίδας να παρέχει και να αποκαλύπτει σε τρίτους τους κωδικούς πρόσβασης και όποιο στοιχείο ασφαλείας,εμπορική πολιτική, που του προσφέρει η ιστοσελίδα σε τρίτους για οποιαδήποτε λόγο και χρήση. Ακόμη ρητά ο πελάτης, συνεργάτης, οφείλει να ελέγχει την έξοδο του από την ιστοσελίδα μας ώστε να μην αφήνει περαιτέρω ηλεκτρονικά του ίχνη. Ο πελάτης – μέλος θα οφείλει ως προς την ολοκλήρωση των συναλλαγών του με το DIAPNOY.COM να συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς - όρους χρήσης και να είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις του.

 

 •  Απαγορεύεται οι πελάτες - μέλη, επισκέπτες του  DIAPNOY.COM  να μεταδώσουν, να δημοσιοποιήσουν ή να εκμεταλλευτούν τις συμβάσεις, όρους που ισχύουν στην ιστοσελίδα μας. Επίσης δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιήσουν με οποιαδήποτε τρόπο (π .χ . με e-mail, στο Facebook, διάφορα κοινωνικά δίκτυα, με sms κτλ) και για οποιαδήποτε λόγο, υλικό ή δεδομένο, που υπάρχει στο DIAPNOY.COM   , που να προσβάλλει την εμπιστευτικότητα προσώπου (νομικού, φυσικού, εταιρικού), να προκαλεί οποιαδήποτε ζημία και να προσβάλει ήθη, αξίες. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεν επιτρέπεται από ανήλικες.

 

 

 • Απαγορεύεται οι επισκέπτες, οι πελάτες - μέλη του DIAPNOY.COM να μεταβιβάσουν προς ή από την ιστοσελίδα μας στοιχεία υλικού ή δεδομένων, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν βλάβη υπολογιστών, λογισμικού, ιστοσελίδων και να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε τρόπο για την πρόκληση ζημιών, υλικών και ηθικών. Το DIAPNOY.COM δε φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις κακόβουλες πράξεις και θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία και υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων του .

 

3 --          Το ηλεκτρονικό κατάστημα DIAPNOY.COM οι ιδιοκτήτες του, οι υπάλληλοί του, όλοι οι συνεργάτες συμφωνούν ότι ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιαδήποτε αρνητική διένεξη – διαμάχη ποινική, αστική, διοικητική ή βλάβη υλική – ηθική υπάρξει ή παρουσιαστεί από τρίτα μέλη, συνεργάτες, επισκέπτες κατά την χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας DIAPNOY.COM .

      

        Το DIAPNOY.COM μπορεί τότε να διακόψει την παροχή υπηρεσιών, όποια συνεργασία και να διαγράψει τα μέλη, τους συνεργάτες, χωρίς ουδεμία ειδοποίηση. Αυτές οι κακόβουλες πράξεις και όποια άλλη μπορεί να επιφέρουν κυρώσεις.

 

 

4 — Οι πελάτες υποχρεούνται να δίνουν τα πραγματικά τους στοιχεία κατά την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του DIAPNOY.COM Έτσι μπορούν να γίνουν μέλη και να πραγματοποιήσουν τις διαδικτυακές τους αγορές.

    

     Απαραίτητα είναι :

 • Επίθετο
 • Όνομα
 • Διεύθυνση κατοικίας
 • Ταχ. κώδικας
 • E-mail
 • Νούμερο τηλεφώνου σταθερού ή κινητού.

 

           Η εγγραφή γίνεται μια μόνο φορά όπου μετά ο πελάτης  πραγματοποιεί τις συναλλαγές του. Οι συναλλαγές γίνονται με διαφόρους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω.            Ο Πελάτης πρέπει να γνωρίζει ότι  σε πολλά προϊόντα υπολογίζεται το βάρος ,διότι υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις όταν  το βάρος υπερβεί τα 2 κιλά .

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και με κάρτα είτε στο κατάστημα είτε στη ιστοσελίδα διαμέσου του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας EUROBANK.

       Αν πρόκειται για εταιρεία τότε θα πρέπει να δηλώνεται η ακριβή ονομασία της, η διεύθυνση, η δραστηριότητα της εταιρείας, το ΑΦΜ της. Σε περίπτωση εκδόσεως τιμολογίου το ενδιαφερόμενο μέλος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το DIAPNOY.COM

   

5—        Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις καλύτερες και σύγχρονες προδιαγραφές προστασίας. Παρόλα αυτά οι πελάτες και τα μέλη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι    :

                               τα προσωπικά στοιχεία τους δίνονται στο DIAPNOY.COM με σκοπό την        ολοκλήρωση των συναλλαγών, διατήρηση μέλους, την ενημέρωση αλλαγών - νέων πληροφοριών και ιστορικών δεδομένων.

 

 Το DIAPNOY.COM μπορεί να  χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Google Analytics αποκλειστικά και μόνο για πληροφορίες που αφορούν την ιστοσελίδα μας.

 

      Το  DIAPNOY.COM    δεν γνωστοποιεί  τα δεδομένα του σε τρίτους και δεν τα χρησιμοποιεί για άλλους σκοπούς.

 

Το DIAPNOY.COM  oυδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν απώλεια δεδομένων υπάρξει από αυτό που οφείλεται σε κλοπή ή ζημία από τρίτα πρόσωπα φυσικά, νομικά, εταιρικά. Επίσης η ιστοσελίδα μας ουδεμία ευθύνη φέρει για δεδομένα και προσωπικά στοιχεία που μεταδίδονται και μέσω δικτύων (site), των οποίων η προστασία και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται δεν είναι αυτά που επιβάλει η νομοθεσία. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί την διαγραφή του αυτή μπορεί να γίνει με μια δήλωση του στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας ή να επικοινωνήσει με το DIAPNOY.COM . Με τους παραπάνω όρους - κανονισμούς οι επισκέπτες, συνεργάτες, πελάτες - μέλη συμφωνούν, τους αποδέχονται ρητά και παραιτούνται όποιας άλλης εναντίωσης- απαίτησης νομικής και ηθικής.

Δεν εκδίδεται τιμολόγιο στις εξής περιπτώσεις:

 1. ΑΝ  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η' ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΜ.
 2. ΑΝ  ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. 

 

             Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονική παραγγελία. Οι τιμές στο κατάστημα είναι διαφορετικές.

    Όλες οι τιμές και οι ποσότητες δύνανται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ώρες Επικοινωνίας 10:00 έως 13:00.

      Η αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας γίνεται σε 1-4 εργάσιμες μέρες και εφ' όσον δεν υπάρχει προσωρινή έλλειψη του προϊόντος ή λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες μεταφορικών μέσων, κλπ).Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


Σας ενημερώνουμε ότι για την ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιούμε SSL πιστοποιητικό ασφαλείας με κρυπτογράφηση 256-bit.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.