Ποιοί Είμαστε

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ  στο DIAPNOY.COM

Το  DIAPNOY.COM είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παραφαρμακευτικών και άλλων ειδών από την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά , το οποίο ανήκει στην εταιρεία  με την επωνυμία  "Μ.ΚΑΛΗΜΕΡΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.”

Το κατάστημα μας εδρεύει στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στη Λεωφόρο Ι.Πρίφτη 38 β.

Η Μαρία Καλημέρη  με  πολυετή εμπειρία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και των καλλυντικών με μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα με πολυετή εμπειρία  και τη συμβολή αμισθί -  του υπεύθυνου  φαρμακοποιού Ιωάννη Πολυκανδριώτη , δημιούργησε το www.diapnoy.com.

Η πολύχρονη συνεργασία μας  με εταιρείες διεθνούς κύρους, με αξιόπιστους προμηθευτές, αλλά και με ικανούς και αξιόλογους συνεργάτες ο καθένας στον τομέα του, όπως η εταιρεία DIGITAL4U στον χώρο της πληροφορικής και οι ταχυμεταφορές elta-courier μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε σε εσάς ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Παράλληλα, η συνεχής προσπάθεια μας για το καλύτερο, η καθημερινή μας επιμόρφωση και ο σεβασμός μας προς τους πελάτες μας, μας υποχρεώνει να είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή.

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε βρεφικά είδη, προϊόντα ομορφίας, βιταμίνες, διαγνωστικά είδη και πολλά άλλα παραφάρμακα.

Σας  ευχαριστούμε για την προτίμησή σας,

Τηλ. 2299401659